luni, 30 martie 2009

Rally Racing

A venit Mihaita si mi-a spus ca viseaza sa aiba o revista numai a lui. Acum 20 de ani si eu am visat sa am o revista numai a mea. De fapt visam sa am ceva numai al meu, orice, nu numai revista. Unele chestii le-am avut... numai ale mele. Cel putin asa ziceau ele, cand ne-am despartit ! Dar de ideea de revista nu m-am despartit- a ramas undeva acolo... pe straturile acelea ale hdd-ului meu pe care le apelez foarte rar. In fine, a avut baiatul asta asa o sclipire in ochi, incat n-am avut tupeul sa-l refuz. Uneori refuz lucruri de o mie de euro, pentru care se chinuie saracul agent sa ma convinga sa cumpar intr-un fel in care eu n-as fi in stare niciodata. Mihai nu mi-a zis decat doua vorbe si m-a convins sa cheltui mult mai mult. Bravo lui, stie sa-si "vanda" visul. N-a picat intr-un moment grozav, dar poate tocmai asta e si ideea. I-am promis ca nu ma bag in continutul editorial si rau am facut, pentru ca m-a luat toata lumea la omor. De ce apare Tempestini pe coperta ? Nu stiu. De ce nu apare Mietinnen ? Nu stiu nici asta. De ce nu e verde ? Habar nu am. Parca era mai bine rosie. Sau ardei ! Aaaa, si data viitoare apare Onoriu ? Vai de noi.... in ce hal am ajuns. Pai ce a facut Onoriu pentru cursele din Romania ? Dar Tempestini ? Dar x ? Dar y ?
O sa am grija data viitoare sa-l iau pe Mihaita la unspe metri... Pai cin' se crede el sa scrie ce vrea el ? Ce-i aia "revista independenta" ?

4 comentarii:

aka Vali spunea...

salut Sefu!
mai tii minte cand ne-am intalnit in 99 la tine la firma s-o punem de-o revista de motorsport cu Adi. M?
ce vremuri...
din pacate n-a iesit, dar mai am nostalgia proiectului.
ma bucur ca altii pornesc pe drumul asta...

Ovidiu Mazilu spunea...

Ce memorie !!!! Dar sa stii ca nu e tarziu, daca vrei sa contribui la investitie, te invit cu mare placere !
Eu de aceasta incercare din '99 imi aduc vag aminte, imi e in schimb mai proaspata in memorie incercarea din 1990... alea vremuri !

aka Vali spunea...

eu eram cu munca, nu cu investitia.
eu eram Mihita al momentului
cat despre mine ca investitor, iti multumesc pentru parerea buna ...

Rob Kulcsar spunea...

Da deie Domnu' sa tina cat mai mult!

Linkuri, in ordine alfabetica: