luni, 5 ianuarie 2009

Astazi am infiintat primul grup de discutie (inchis) al Consiliului Federal. In acest fel membrii Consiliului vor fi mult mai aproape de problemele curente si cand se va pune problema sa voteze, o vor face in cunostinta de cauza. Grupul de discutie pe net e echivalentul unui forum uzual. Sunt insa multe alte avantaje fata de un simplu forum, nu intru in detalii. Voi infiinta mai multe astfel de grupuri de discutie, e solutia cea mai convenabila sa putem implica de exemplu in Comisii si oamenii care nu sunt neaparat din Bucuresti. Pana acum, asta era o mare problema. Eliminam macar partial, senzatia ca la Bucuresti se discuta cine stie ce. Facem un experiment. Daca acest tip de comunicare nu functioneaza bine, vom incerca direct pe forumul viitorului site FRAS.
PS. rog pe toti cei care au sau cunosc site-uri romanesti de motorsport, sa mi le transmita in comentarii, doresc sa le centralizez aici pe toate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt bune grupurile astea de discutie. Ai de gand dl. presedinte, sa faci si grupuri de discutii publice ? Cand ?

Ovidiu Mazilu spunea...

Da, am de gand sa facem grupuri de discutie pe diverse ranguri, dupa ce o sa-l experimentam pe primul. Deocamdata vad ca membrii sunt destul de activi. Lipsesc doar doi, motivat.

Linkuri, in ordine alfabetica: